Microblading

Microblading eyebrows is a form of cosmetics tattooing that creates natural, beautiful eyebrows with a handheld microblade. Detailed realistic hair like strokes are implanted into the epidermis of the skin one by one to create the illusion of fullness. Microblading is considered semi-permanent with results lasting between 10-24 months. It is perfect for people who have overplucked or those who want to define, darken or reshape their eyebrows.

Pricing

Brows

 

$350                Initial Session

 

$100                Touch-up:  4-8 weeks

$250                Touch-up:  3 months-2 years

*Deposit required for all appointments

Frequently Asked Questions

Vállalkozást szeretnék indítani, tudtok ebben segíteni?


Természetesen igen. Az online marketing stratégiád során segítünk elemezni a piacod, a konkurenciáid, ami az indulás során nagyon fontos. Ez alapján alakítjuk ki a stratégiád és határozzuk meg közösen a vállalkozásod arculati irányát (persze ha nincs konkrét elképzelésed). Az adminisztrációs és jogi lépések kívül esnek a hatáskörünkön, de számíthatsz ránk ügyfélszerzésben, különböző felületeken történő megjelenésben, marketing stratégia építésben és sok más hasznos dologban amire egy induló vállalkozásnak szüksége van.
Mennyi ideig tart egy weboldal készítés?


Ez általában függ a személyes igényeidtől, a módosítási körök mennyiségétől, a szükséges automatizmusoktól, de általában 3-5 hét alatt végzünk a legbonyolultabb webes felülettel is, beleértve az arculattervezést is.
Csak induló vállalkozásokkal foglalkoztok?


Nem. Meglévő vállalkozásoknak, esetenként multiknak is besegítünk grafikai tervezésben, online megjelenésben, marketingben, ötleteélésben vagy stratégia alkotásban tanácsadóként vagy technikailag is. Szívesen megtervezzük grafikáid, legyen szó kiállítási standról, autmatricáról, szórólapról, roll-upról vagy bármely grafikai anyagról.
Mi van akkor, ha nem tetszik a logó / weboldal?


Ilyen még sosem fordult elő. Ám, ha mégis megtörténne, akkor minden lehetséges eszközzel a rendelkezésedre állunk, hogy egyeztetni tudjuk az elképzeléseket. A munkánkat fokozatosan, veled együtt építjük fel, ezért folyamatosan egyeztetünk és nyomon tudod követni a koncepciókat.

© 2020 by Merle Norman Cosmetics & Duet Spa

76 W. Horizon Ridge Pkwy. Suite# 145

Henderson, NV 89012

(702)796-5200

  • w-facebook